Valitut rajaukset: Poista rajaukset
Rajaa hakua
Avoin
Tutkinto
Muu
Opetuskieli
TZLM1300-3069
Opintojakso sopii hyvin suoritettavaksi jo ennen amk-insinööriopintojen alkua. Opintojakso antaa hyviä matemaattisia valmiuksia myös muun kuin teknisen alan opintoja varten. Opintojakso on tarjolla myös polkuopinnoissa ja avoimessa ammattikorkeakoulussa.
TZLM2300-3061
Opintojakso antaa hyviä matemaattisia valmiuksia myös muun korkeakoulualan kuin teknisen alan opintoja varten. Opintojakso on tarjolla myös polkuopinnoissa ja avoimessa ammattikorkeakoulussa.
YSJA0102-3008
Avoin amk 5 paikkaa Arviointimenetelmät: Vertaisarviointi, kirjalliset oppimistehtävät, itsearviointi ja opettajan arviointi
LMSHW100-3005
Tämä opintojakso kuuluu Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (Poke) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) väliseen polkuopinto -kokonaisuuteen tavoitteena agrologiopinnot JAMK:ssa.
ST00BO74-3003
The course is addressed primarily to the occupational therapy exchange students of San Jose State University, The University of Northampton,Thomas More University of Applied Sciences and the University of Jönköping. Depending on the language barrier with the clients, the student´s learning can also take place by observing the work of the supervising occupational therapist and taking more active role only when the situation allows.