Valitut rajaukset: Ilmoittautuminen käynnissä Poista rajaukset
Rajaa hakua
Avoin
Tutkinto
Muu
Opetuskieli
TZLM1300-3065
Opintojakso sopii hyvin suoritettavaksi jo ennen amk-insinööriopintojen alkua. Opintojakso antaa hyviä matemaattisia valmiuksia myös muun kuin teknisen alan opintoja varten. Opintojakso on tarjolla myös polkuopinnoissa ja avoimessa ammattikorkeakoulussa.
TZMV0300-3051
Opintojakso on tarkoitettu suoritettavaksi ennen pakollisia tekniikan alan matematiikan opintoja. Tämä opintojakso antaa sinulle hyviä matemaattisia valmiuksia myös muun kuin teknisen alan opintoja varten. Opintojakso on tarjolla myös polkuopinnoissa ja avoimessa ammattikorkeakoulussa.
YB00BU21-3001
Opintojakso on ensisijaisesti tarkoitettu opintojaan aloittaville ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijoille, mutta opintojakson voi valinnaisena suorittaa minkä tahansa tutkinto-ohjelman opiskelija. Opintojakso on osa opintokokonaisuutta Tekstitaidot haltuun - kehitä YAMK-opinnoissa tarvittavia kirjoitustaitojasi, 5 op.
YSJZV100-3004
Opintotarjonta valitaan HOPSin mukaisesti yritystoimintaa tukevista yhteisistä yrittäjyysopinnoista. Demola Project; DreamUp-projektikurssi; Esihautomo; Hautomo; Ideasta yritykseksi, Unelmat + Inspiraatio!; Yrittäjävalmennus
HL00BD26-3006
Opintojakso soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta verotuksestaan.
HL00BD63-3005
macin käyttäjille suositellaan joidenkin tehtävien tekemiseen etäyhteyttä: remote.jamk.fi